Srijeda, Studeni 25, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

U PETAK 29. LIPNJA ODRŽAT ĆE SE SVEČANO OTVORENJE "PAŠKOG KULTURNOG LJETA 2012."

AddThis Social Bookmark Button

U petak 29. lipnja 2012. godine održat će se svečano otvorenje „Paškog kulturnog ljeta 2012.“. U programu će sudjelovati Gradska glazba Pag, Pakoške mažoretkinje, sopranistica Marija Radić, pijanist Filip Fak, grupa Feng Shui, a otvoriti će se i izložba pod nazivom "Pag-srednjovjekovni grad". Program će početi u 20:00 sati nastupom Pakoških mažoretkinja i Gradske glazbe Pag.

Gradska glazba i Pakoške mažoretkinje krenut će od Stare rive preko mosta Katine do Branimirove obale, te će nastaviti đir po staroj gradskoj jezgri Paga. Katinama i Ulicom Kralja Tomislava preko Trga Kralja Petra Krešimira IV. i Uhlinca, Mandrača i Branimirove obale do Trga Petra Krešimira IV. gdje će se službeno otvoriti Paško kulturno ljeto.

U 21:30 sati u velikoj dvorani Kneževog dvora otvorit će se izložba „Pag-srednjovjekovni grad“. S početkom u 21:00 sat u atriju Kneževog dvora održat će se koncert sopranistice Marijane Radić i pijanista Filipa Faka.

Grupa Feng Shui održat će koncert u Staroj kuglani s početkom u 22:00 sata. Ulaz na sve programe je besplatan. Organizator „Paškog kulturnog ljeta 2012.“ je Centar za kulturu i informacije Pag, a pokrovitelj je Grad Pag.

 

 

Tekst: pag-centar.hr

Foto: Josip Portada, Filip Fak, Gradska glazba Pag/Facebook, arhiv Pakoških mažoretkinja

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika