Subota, Rujan 26, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

OTVOREN NOVI PROSTOR TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA PAGA

AddThis Social Bookmark Button

Uz prigodnu svečanost otvoren je novi ured Turističke zajednice Grada Paga što se nalazi u tornju Kneževog dvora, a gradonačelnik Ante Fabijanić je novoj direktorici Dijani Vuleta predao ključeve. Gradonačelnik Fabijanić je rekao kako je Turistička zajednica važna institucija i u skladu s tim mora imati i odgovarajući prostor.

„Prostori s kojima je Turistička zajednica do sada raspolagala nisu bili prikladni ni za djelatnike ni za korisnike usluga Turističke zajednice,“ rekao je gradonačelnik Fabijanić. „Ne tako davno najavili smo da će se uredi Turističke zajednice preseliti u novi prostor. Uvjeti za preseljenje ostvarili su se kada je Erste banka oslobodila ovaj prostor. Nakon dogovora s upravom Erste banke počeli smo preuređivati prostor koji je reprezentativan, a namjena ovog prostora je pružiti bolje uvjete za rad djelatnika i za kvalitetniji rad s ljetnim gostima.“

Nakon što je primila ključeve novog prostora TZ-a, Dijana Vuleta se zahvalila gradonačelniku Anti Fabijaniću, članovima Skupštine i Vijeća Turističke zajednice Grada Paga na ukazanom povjerenju.

„Znam da pred Turističkom zajednicom stoje veliki zadaci,“ rekla je Dijana Vuleta. „To se odnosi na organizaciju posla, na promidžbu, na kvalitetnije predstavljanje svih vrijednosti kojima grad Pag raspolaže. To je velik posao, a dobrom suradnjom svih djelatnika Turističke zajednice, zatim Turističke zajednice i Grada Paga te suradnjom sa svima koji rade u turizmu možemo napraviti pomake i pridonijeti razvoju turizma u našem gradu.

 

 

 

Gradonačelnik Fabijanić je u govoru za Dan Grada Paga rekao kako je cilj povećanje broja turista na 100. 000. Sigurna sam da ćemo se svi truditi kako bi se taj cilj što prije ostvario. Grad Pag ima što ponuditi, ima što pokazati i što je najvažnije, ima s čime privući turiste. Na nama je sve to iskoristiti na najbolji mogući način.“

Novi prostor Turističke zajednice uredili su djelatnici gradske tvrtke „Pag II“.

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika