Četvrtak, Listopad 29, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

PAG U PLESU-ATRAKTIVAN PLESNI PROGRAM NA 2. FESTIVALU PLESA PAG 2016.

AddThis Social Bookmark Button

Atraktivni plesni koraci jučer su oživjeli Trg Petra Krešimira u Pagu na kojem je plesalo više od 60 plesačica iz cijele Hrvatske. Za prvi dan II. Festivala plesa - Pag 2016., organizator Centar za kulturu i informacije Pag, priredio je publici cjelodnevni program. Od 12 sati okupljeni građani na Trgu učili su plesati salsu i disco fox uz pomoć plesača iz Plesnog kluba Samba Zadar. Publiku su za Festival svojim plesnim izvedbama zagrijavale sjajne plesačice Plesnog kluba Lana iz Zagreba i Dugog sela koje su osvajačice brojnih zlatnih medalja na svjetskim i europskim natjecanjima u plesu.
U programu festivala izvrsnim plesnim izvedbama predstavile su se balerine Glazbene škole Blagoje Bersa iz Zadra, sjajne plesačice Teatra Sjene iz Šibenika, plesačice Kazališne udruge Antis iz Zadra, plesačice iz grada domaćina iz Plesne Udruge Kissa, plesačice Zadarskog plesnog ansambla iz Zadra i plesačice Plesnog kluba Lana iz Zagreba.

„Ovogodišnji II Festival plesa je veliki iskorak u odnosu na prethodni, i sadržajno i organizacijski. Potrudili smo se napraviti uistinu plesni spektakl i to smo i imali. Publika je mogla uživati u izvedbama sjajnih i nagrađivanih plesača. „ – rekla je ravnateljica Centra za kulturu i informacije Pag, Dijana Vuleta.

 

 

Objava: Centar za kulturu i informacije Pag

 

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika