Nedjelja, Siječanj 17, 2021
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

GRAD PAG: IMPLEMENTIRAN GOOGLE GPS WEB SUSTAV

AddThis Social Bookmark Button

Za potrebe Petog međunarodnog prvenstva u sportskom ribolovu rukom iz usidrene brodice što će se u organizaciji SRD „Orada“ iz Paga u  svibnju održati u Pagu, na službenim internetskim stranicama Grada Paga implementiran je GPS web sustav Googla koji je u utorak pušten u probni rad. GPS web sustav postavljen je za potrebe velikog natjecanja u udičarenju, međutim sustav će se koristiti i za razne druge prigode kao što je Drugi međunarodni festival čipke ili Međunarodna izložba paškog sira.

„Željeli smo iskoristiti velike mogućnosti koje pruža internet i približiti Pag svijetu. Pomoću sustava navigacije koji je postavljen na našim službenim stranicama za samo nekoliko minuta mogu se dobiti sve potrebne informacije o načinu dolaska do Paga,“ rekao je gradonačelnik Paga Ante Fabijanić.
 Službenu internetsku stranicu Grada Paga izradio je TJStudio koji je i postavio GPS web sustav. U TJStudiju navode kako se navigacija temelji na Google mapama, a uz mape su postavljeni i korisni linkovi i oni koji žele doći u Pag neće se morati koristiti vanjskim sustavima navigacije. U samo nekoliko minuta posjetitelji službenih internetskih stranica Grada Paga dobit će informaciju o najbržem putu do Paga i natrag i to svim prometnim vezama, a na prvom mjestu su auto-ceste. Uz to, korisnici mogu vidjeti i koliko im je vremena potrebno za putovanje. Gradonačelnik Fabijanić je rekao kako će se GPS web sustav postaviti i na internetske stranice Turističke zajednice Grada Paga.

 

                                                             

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika