Srijeda, Studeni 25, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

U PRIGODI DANA GRADA PAGA U DOMU KULTURE JE ODRŽANA PRIREDBA U KOJOJ SU SUDJELOVALI POLAZNICI VRTIĆA I UČENICI OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE

AddThis Social Bookmark Button

U prigodi Dana Grada Paga, u Domu kulture je održana priredba u kojoj su sudjelovali polaznici Dječjeg vrtića Paški mališani, učenice i učenici Osnovne škole Jurja Dalmatinca i Srednje škole Bartola Kašića. U programu su nastupili članovi KUD-a „Družina“, Dječji zbor „Vijolice“, Zbor i Zavičajna sekcija Osnovne škole Jurja Dalmatinca, grupa recitatora, ansambl Srednje škole Bartola Kašića i mali recitatori i plesači iz vrtića.

Polaznici Dječjeg vrtića su izveli recitaciju „Moji fantinići“, igrokaz „Dvi susede“, recitaciju o karnevalu, ples „Kauboji“ i otpjevali su paške napjeve. Zavičajna sekcija osnovne škole je izvela igrokaz o dijelovima grada Paga, učenici srednje škole su izveli scensku igru „Nabadaj, šinjaj, okmitaj, dintelaj“,  a pogađalo se i riječi dijalekta grada Paga.

Učenici trećeg razreda osnovne škole su ispričali priču o Solinarki i Kuliku u Caski, a ansambl srednje škole je otpjevao pjesmu „Svako naše malo misto“. Program je završio pjesmom „Nima do otoka Paga“ koju su zajedno otpjevali  svi sudionici programa. Rasvjetu i razglas radio je TD Sound iz Paga.

 

 

Pag Press

 

 

 

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika