Utorak, Rujan 29, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

TZ GRADA NOVALJE RADI NOVU WEB STRANICU NA KOJOJ ĆE SE PREZENTIRATI TURISTIČKI SUBJEKTI-ROK ZA PRIJAVU JE 1. 2. 2014. GODINE

AddThis Social Bookmark Button

Turistička zajednica Grada Novalje u završnoj je fazi izmjene svoje web stranice. Kao i do sada turistički subjekti moći će se prezentirati na stranicama. Ovim putem Grad Novalja i Turistička zajednica Grada Novalje pozivaju: privatne iznajmljivače, ugostitelje i ostale gospodarstvenike koji obavljaju djelatnost vezanu uz turizam na dostavu ažurnih podataka o svojoj djelatnosti, koje obuhvaćaju: kontakte, kratki opis i fotografije za potrebe promocije Novalje putem nove web stranice.

Rok za dostavu podataka u Turističku zajednicu je 01. 02. 2014. godine, a osim osobno ili poštom, tražene podatke možete dostaviti i elektronskom poštom na:

 

info@tz-novalja.hr
gospodarstvo@novalja.hr

Nakon izrade prve baze podataka do 01. veljače ove godine, navedena baza će se dalje ažurirati novim turističkim subjektima prema potrebama. Nakon izrade prve baze podataka do 01. veljače ove godine, navedena baza će se dalje  ažurirati novim turističkim subjektima prema potrebama.

 

novalja.hr

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika