Utorak, Rujan 29, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

U PRIGODI EUROPSKOG DANA SJEĆANJA NA ŽRTVE TOTALITARNIH REŽIMA IZASLANSTVO HDZ-A PAGA POLOŽILO CVIJEĆE NA SREDIŠNJI KRIŽ

AddThis Social Bookmark Button

U prigodi obilježavanja Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarnih i autoritarnih režima izaslanstvo HDZ-a Grada Paga je položilo cvijeće i zapalilo svijeće kod Središnjeg križa na Gradskom groblju u Pagu. Hrvatski sabor je u lipnju 2011. godine proglasio 23. kolovoza Europskim danom sjećanja na žrtve totalitarnih i autoritarnih režima.

U ime HDZ-a Grada Paga cvijeće su položili  Diogen Šuljić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Paga, Zlatko Šuljić, član Gradskog odbora HDZ-a Grada Paga i predsjednik Gradskog vijeća Grada Paga i Tonica Bukša, dopredsjednica Gradskog odbora HDZ-a Grada Paga.

 

-U povodu obilježavanja spomendana Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarnih i autoritarnih režima Gradska organizacija HDZ-a Grada Paga je položila cvijeće i zapalila svijeće u znak prisjećanja na sve žrtve totalitarnih režima na našem području, a posebno iz novije povijesti. Posebno se ovom prilikom prisjećamo žrtava čija je žrtva utkana u temelje slobodne i demokratske Hrvatske uz nadu i vjeru da se hrvatskom narodu na ovom području  takve žrtve i režimi više nikada neće ponoviti, rekao je Diogen Šuljić.

 

 

Pag-Press

 

 

 

 

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika