Utorak, Siječanj 19, 2021
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

JADRANSKE IGRE: EKIPA "PAŠKE PODLANICE" POBIJEDILA JE U ČETVRTFINALNOM NATJECANJU NA VIRU

AddThis Social Bookmark Button

Ekipa „Paške podlanice“ s velikim uspjehom sudjeluje u „Jadranskim igrama“. U četvrtfinalnom natjecanju koje je održano na Viru „Paške podlanice“ su pobijedile i osvojile važne bodove za nastavak natjecanja. Nakon pobjede ekipu „Podlanica“ počastila je konoba „Bile“ s pićem i domaćim specijalitetima, a članovi ekipe su se dobro zabavljali. Pridružili su im se prijatelji i navijači.

 

U ekipi „Paške podlanice“ su Nenad Paro, Ivan Buljanović, Dominik Sabalić, Antonio Sabalić, Frane Palčić, Antonela Buljanović, Marija Radan, Biserko Radan, Katarina Fabijanić i Kristina Jurčević. U igrama na Viru sudjelovalo je osam ekipa, a natjecalo se u vaterpolu, mošarki, nošenju kašeta, penjanju po konopu i u potezanju konopa.

U Pagu će se 2. 9. održati finale domaćeg dijela Jadranskih igara uz izravan prijenos na HTV-u. Finale međunarodnog dijela održat će se 9. 9. u Biogradu. Jadranske igre su se počele održavati prošlog ljeta.

-Zadovoljni smo jer je gledanost Jadranskih igara jako velika, rekao je redatelj Denis Wohlfart, član produkcijske ekipe Jadranskih igara. -Ove godine smo unijeli neke novine u odnosu na prošlu godinu, a među ostalim, uveli smo i međunarodni dio natjecanja. U svakom mjestu u kojem su se igre održale bilo je jako dobro, bilo je izvanredno, ekipe su jako dobre, a dolazi i velik broj gledatelja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tekst: Josip Portada

Fotografije: Josip Portada i Produkcija Jadranskih igara

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika