Srijeda, Rujan 30, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

MANIFESTACIJOM "POZDRAV LJETU" SIMBOLIČNO OBILJEŽEN POČETAK TURISTIČKE SEZONE

AddThis Social Bookmark Button

U organizaciji Udruženja obrtnika, Centra za kulturu i Turističke zajednice na Branimirovoj obali održana je gastro manifestacija „Pozdrav ljetu“ kojom se već godinama simbolično označava početak turističke sezone. Manifestacija je privukla turiste, ali i mnoge Pažane i Paškinje koji su uživali u vrhunskoj ponudi raznih jela i pića, od čega je bilo dosta i izvornih otočnih.

Štandove su imali mjesto Vlašići, obrti „Barkarola“, „Sandra“, „Tornado, „Slastičarne Jadran“, „Roko“, „Golija“, „Revelin, pekara „Pogača“, restorani „Tamaris“ i „na Tale“, a bio je i poseban „Paški štand“ kojeg su vodili organizatori.

Paški štand“ sponzorirali su Grad Pag, cafetteria „Dubrava“, obrti „Madona“, „Zec“ i „Marco“, pekarnica „Kondić“, pekarnica „Pag“, „Vina otoka Paga“, „Paška sirana“, „Solana Pag“, hotel „Meridijan“, „Festini Tours“ i hotel Pagus“.

Ove je godine na manifestaciji „Pozdrav ljetu“ prvi puta nastupilo mjesto Vlašići. Na štandu Vlašića bila su ponuđena brojna domaća jela, a najtraženija je bila kaštradina, sušeni ovčji but. Uz štand Vlašića je bilo i vrlo veselo, za što su se pobrinuli članovi klape iz Vlašića. Svirkom i pjesmom posjetitelje manifestacije zabavljao je duo „Kumpanji“.

PagPress    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika